Assistentie

Veelgestelde vragen

Klik op een onderwerp om het bijbehorende antwoord te lezen.

Je wilt ons festival bezoeken als lid van de pers? Dat is mogelijk! Stuur graag je verzoek naar Paul van der Bol (Bol@loudnoise.nl). Hij zal checken of er plek beschikbaar is. Wij krijgen veel verzoeken en zullen daarom niet alle verzoeken kunnen goedkeuren.

Als je een meet & greet, een handtekening of zelfs wilt trouwen op het podium vragen wij je om contact te zoeken met de band of hun management. Wij kunnen je hier helaas niet verder mee helpen.

Als je ons voor iets belangrijks wilt contacteren (dus geen band voorstellen).
Kan je ons mailen.

Hier is een lijst van dingen die je niet mee mag nemen naar het festival:
- Je eigen eten en drinken (Wel mag je speciale dieet/medicatie meenemen na toestemming)
- Wapens
- Scherpe voorwerpen
- Dieren
- Drugs (wiet tot 5 gram voor eigen gebruik is toegestaan, maar roken mag alléén in de hiervoor aangewezen rookzones
- Professioneel foto, video en geluid apparatuur zijn alleen toegestaan als je hier expliciete toestemming van ons voor hebt.

Kinderen tot 16 jaar zijn alleen toegestaan onder toezicht en met gehoorbescherming. Spullen verkopen zonder onze toestemming is absoluut niet toegestaan. Je mag niet klimmen, vechten of stelen, oftewel: Wees geen zak. Als je deze regels niet kan volgen zullen wij je van het festival terrein verwijderen en eventuele schade aan je doorrekenen.

Wij willen het namelijk leuk houden voor iedereen. Het is daarom ook niet toegestaan om in club kleuren te komen, dit geldt voor voetbalclubs én motorclubs. Hetzelfde geldt voor extreem rechtse kledij. Laat het thuis!

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen t/m Juni 2021.

Concerten die in deze periode gepland staan zullen als dit mogelijk is naar een nieuwe datum verplaatst worden. Als het mogelijk is blijven je tickets geldig voor de nieuwe datum.

Als het verzetten van het evenement niet mogelijk is en het definitief gecanceld wordt (of je bent op de nieuwe datum niet in staat om te komen) kan je een voucher aanvragen ter waarde van de originele ticketprijs. Met dit voucher kan je één of meerdere tickets voor onze toekomstige shows kopen (verkocht op ticketmaster.nl). Vouchers blijven geldig gedurende 24 maanden. Heb je niet het volledige bedrag uitgegeven en is de termijn van je voucher verlopen? Dan krijg je automatisch het geld terug gestort. Naast de voucher optie is het ook mogelijk om je ticket te doneren of je geld terug te vragen.

Als je een ticket voor een verplaatste of gecancelde show hebt ontvang je zo snel mogelijk een e-mail van Ticketmaster met de verschillende opties. Bezoek voor meer informatie over de vouchers en de andere opties: https://www.bewaarjeticket.nl

Je kan extra geld pinnen bij de cash hokjes.

Wij houden niet van enkel gebruik plastic. Je gebruikt het één keer en het geeft een hoop troep. Om die reden gebruiken wij al een aantal jaar hardcups. Dit kost iets meer, maar het is een stuk duurzamer.

Lees de volledige algemene voorwaarden hier.

Er is een invalide toilet aanwezig op al onze festivals. Check voor info over een specifiek evenement de desbetreffende website.

Heb je nog andere vragen? Stuur ons een e-mail via het contactformulier.