PASSIE VOOR METAL

Loud Noise, opgericht in 1998, is een concert promoter en festival organisator gevestigd in Eindhoven, Nederland.

Loud Noise is in 1998 begonnen als boekingskantoor en is door de jaren heen uitgegroeid tot promoter en festival organisator. Begin 2020 verschoof de focus geheel naar concerten en festivals in Nederland. Daarmee nam Loud Noise afscheid van zo’n 20 jaar als Europees agentschap voor bands als Metal Church, Cephalic Carnage en Don Airey (Deep Purple). 

Kom bij ons een biertje drinken .. of een kop koffie

Wattstraat 70E , Eindhoven

Onze evenementen

Leeuwarden en Eindhoven

Onze outdoor festivals Into The Grave en Dynamo Metalfest trekken respectievelijk tussen de 5000 en 10000 bezoekers. We organiseren deze festivals in Leeuwarden en Eindhoven. Eindhoven is ook de thuisbasis van onze indoor festivals Das Oktober Metalfest (in het Klokgebouw) en Prognosis Festival (in de Effenaar).

Wij houden van harde gitaren, vandaar ook ‘harde herrie’ als bedrijfsnaam. We brengen die passie graag over op onze bezoekers door het organiseren van festivals en club shows en staan het liefst zelf tussen de bezoekers, al headbangend met een biertje in de hand. De ene keer is dat in een kleine zaal als Cafe The Jack of de Little Devil, de andere keer pakken we groter uit in zalen als 013, Afas Live of de Main Stage in Den Bosch. Zien we je daar?

HEAVY METAL IS ALWAYS GOING TO BE THERE. AT ITS CORE, IT'S ALL ABOUT A PRIMITIVE CONNECTION WE ALL NEED TO KEEP IN OUR LIVES.
- Rob Halford

Tickets kopen

Via onze ticketpagina wordt je doorverwezen naar de officiƫle ticketwebsite.