Loud Noise presenteert Lighttown Blues

Loud Noise presenteert Lighttown Blues

Loud Noise presenteert Lighttown Blues

[Dutch only] Eindhoven is een nieuw festival rijker: namelijk Lighttown Blues! Met niemand minder dan Supersonic Blues Machine (featuring Eric Gales & special guest), Mike Zito, Kenny Wayne Shepherd, Layla Zoë, Aaron Keylock, Revel in Dimes en Hoodoo Monks staat Klokgebouw Eindhoven op vrijdag 3 november 2017 helemaal in het teken van de gitaarblues. Maar liefst acht bands zullen er optreden tijdens Lighttown Blues, verdeeld over twee podia. En om de shows in de grote zaal helemaal in stijl te kunnen beleven, zijn er voor Lighttown Blues Festival ook twee soorten VIP-kaarten te koop. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om met je vrienden of collega’s een eigen tafel te boeken in de speciale BB King Lounge.

De Amerikaanse band Supersonic Blues Machine is op vrijdag 3 november de afsluiter van het nieuwe bluesfestival. In 2015 ontstond bij Texas bluesrocker Lance Lopez, producer/bassist Fabrizio Grossi en drummer Kenny Aronoff het idee om de krachten te bundelen. Zo werd binnen no time Supersonic Blues Machine geboren. Begin 2016 kwam hun uitstekende album ‘West of Flushing, South of Frisco’ uit. Met de Supersonic Blues Machine feat. Eric Gales haalt Lighttown Blues een dynamische combinatie van rock, funk en blues naar Eindhoven en wordt het publiek zonder twijfel een opwindende set vol dampend vette bluesrock voorgeschoteld! De naam van de special guest blijft nog even geheim, maar dat het gaat knallen staat vast.

Mike Zito, de rijzende ster in de blues & roots wereld, is ook bevestigd voor Lighttown Blues.
Zito’s live optredens staan bekend om zijn sterke vocalen en veel vlammend gitaarwerk, de
energie en het spelplezier spat van het podium. En of het nu rock, blues of funk is; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een wervelend optreden in Eindhoven. En ook de Amerikaanse gitarist, zanger en songwriter Kenny Wayne Shepherd maakt zijn opwachting op Lighttown Blues. De muzikant staat al ruim twee decennia met zijn band aan de top van de internationale blues- en bluesrock scene. Kenny Wayne Shepherd en zijn band staan garant voor blazend gitaarwerk en rockende grooves. Een must-see voor iedere bluesrock liefhebber.

Line-up

Behalve Supersonic Blues Machine, Mike Zito en Kenny Wayne Shepherd zijn ook de volgende acts bevestigd voor Lighttown Blues: Layla Zoë, Aaron Keylock, Revel in Dimes en Hoodoo Monks. In totaal zullen er acht bands optreden tijdens het nieuwe bluesfestival.

Kijk voor tickets hier en meer informatie vind je op de website.X