Devin Townsend Project in Neushoorn

Devin Townsend Project in Neushoorn

Devin Townsend Project in Neushoorn

[Dutch only] Na twee uitverkochte shows in de Melkweg en 013 eerder dit jaar krijg je nu de kans om Devin Townsend Project in een intieme setting te zien. Op vrijdag 14 juli speelt Devin Townsend en zijn band een exclusieve clubshow in Neushoorn te Leeuwarden! Kaarten zijn nu te koop en kosten 25 euro in de voorverkoop.

De Canadese multi-instrumentalist en grappenmaker Devin Townsend ken je waarschijnlijk wel van Strapping Young Lad, van zijn soloplaten waaronder Ziltoid the Omniscient of mogelijk van een van albums de Devin Townsend Project. Eind vorig jaar bracht de band nog zijn nieuwste wapenfeit uit, Transcendence (september 2016): een typische HeavyDevy-plaat en misschien wel een van de beste.

Wat vaststaat is de shows van de Canadees vol zitten met humor (de grootste knuffelmoshpit ooit op Wacken!) en catchy melodieën maar ook ruige riffs. Wie afgelopen maart een van de shows heeft bezocht, weet ook dat de muzikant iedere zaal op zijn kop kan zetten: of het nou om 1000 man gaat of 500. Haal je gekke danspasjes maar vast uit de kast en oefen vast op ‘Animals’, gooi je haren los op ‘Kingdom’, of geniet van ‘Supercrush’!

Tickets kosten 25 euro in de voorverkoop en haal je hier!X