Effenaar, Loud Noise en Bidi Bookings presenteren Carpenter Brut

Effenaar, Loud Noise en Bidi Bookings presenteren Carpenter Brut

Effenaar, Loud Noise en Bidi Bookings presenteren Carpenter Brut

Dutch only; De synthwave band van het moment nagelt Eindhoven vast met heerlijke overload aan 80’s sounds en visuals.

Carpenter Brut haalt de inspiratie, sounds en visuals uit jaren 80 shows en B-films. Hun synths klinken als overstuurde versies van Justice tracks met een horror toets van John Carpenter. Ze voegen daar nog een puntige metal lading aan toe en vocal samples uit films als Flashdance. Met andere woorden, alles wat vet, fout en retrocool is aan de 80’s wordt in een overvolle blender door elkaar gemaald en over je heen gestort als een overload aan beeld en geluid. En dat is vet. Heel vet! Tijdens Roadburn en Eurosonic Noorderslag bewezen deze brute timmermannen al over één van de vetste liveshows van het moment te beschikken, vanavond nagelen ze ons nog wat verder vast!

Deze show is een samenwerking tussen Effenaar, Loud Noise en Bidi Bookings.X