Loud Bird – Open House at Brooklyn Square

Loud Bird – Open House at Brooklyn Square

Loud Bird – Open House at Brooklyn Square

Onder de naam Loud Bird organiseren boekingsbedrijf en evenementenorganisator Loud Noise, Free Bird Tattoo en woningbouwvereniging Trudo een open house in het oude wijkgebouw Brooklyn Square aan de Wattstraat 70.

Tijdens de Open House van Brooklyn Square treden internationaal bekende artiesten met hun roots in Eindhoven op, waaronder (metal)vocaliste Anneke Van Giersbergen (ex-The Gathering, VUUR) en de hardrockband The Dirty Denims .

Bij Free Bird kunnen bezoekers metal tattoo’s laten zetten. De dansschool Chalans Eindhoven – Paaldans, Exotic Pole, Burlesque, Lapdance, een van de andere ondernemers in Brooklyn Square zal gedurende de dag gratis paaldansworkshops geven. Ook is er een mini metal market met festivalmerchandise, een art-expo, een metal-workshop en nog veel meer.

Voor de fijnproevers zorgt de Italiaanse Pizzeria Eindhoven – La Vita è Bella voor de beste pizza’s van Eindhoven, is er een barbecue en kunnen de bezoekers bier proeven van de biermerken HappyFace Beers en Langharig Tuig.

Bekijk het Facebook event voor meer informatie!

Datum: 20 mei 2017
Locatie: Brooklyn Square, Wattstraat 70, Eindhoven
Openingstijden: 12.00 uur – 20.00 uur
Gratis entree!X