Metal Church naar Dynamo!

Metal Church naar Dynamo!

Metal Church naar Dynamo!

(Dutch only) De Amerikaanse heavy metal band Metal Church speelt op zondag 11 juni in Dynamo, Eindhoven (NL).

Metal Church ontstaat in de jaren ‘80 en al snel groeit de band uit tot een van de talenten uit de metalscene aan de westkust van de VS. Door de jaren heen wisselt de groep nog wel eens van zanger, maar sinds 2015 staat oudgediende Mike How weer aan het roer. Op de plaat ‘XI’ (uit 2016) hoor je Howe’s scherpe vocalen weer. En dat klinkt goed; retegoed, als vanouds. Wie de band toevallig op Dynamo Metalfest heeft gezien in 2016, weet ongeveer wat te verwachten. Zo niet, dan hier alvast een hint: niets minder dan een show van deze band op volle sterkte mét nieuw materiaal, maar vooral een ijzersterk optreden van deze grote legendes in de metalscene.

Een support act volgt op een latere datum.

Tickets vind je hier!
Meer info over het event vind je hier!X