Afscheidsshow Exivious als support van Ne Obliviscaris

Afscheidsshow Exivious als support van Ne Obliviscaris

Afscheidsshow Exivious als support van Ne Obliviscaris

[Dutch only].. Eind vorig jaar kondigde de Nederlandse progressieve/jazz metalband Exivious aan er mee te stoppen. De belangstelling van de muzikanten verschoof in de afgelopen jaren naar andere projecten, zoals Our Oceans, Onegodless en Dodecahedron. De bandleden konden deze invloeden niet verwerken in Exivious, omdat de essentie van het muzikale project dan verloren zou gaan. Als gevolg wordt de band in 2017 stil gelegd.

Het viertal zal nog een aantal afscheidsshows spelen en één daarvan zal op vrijdag 12 mei 2017 plaatsvinden, als support van de Australische progressieve metalband Ne Obliviscaris, in Dynamo, Eindhoven.

Laat de kans niet liggen om een van de laatste optredens van Exivious mee te pakken, in combinatie met de overweldigende progressieve metal van Ne Obliviscaris. Tickets kosten €15,- in de voorverkoop en haal je hier!



X