Loud Noise is expanding, 3 new agents added to the team

Loud Noise is expanding, 3 new agents added to the team

Loud Noise is expanding, 3 new agents added to the team

With the addition of no less than three new booking agents, Loud Noise agency is expanding rapidly.


Lead singer and booking agent Martijn van den Heuvel is joining and will bring his roster of top notch hardcore bands with him. His career in music started 19 years ago with singing in No Turning Back which has lead him to become a booking agent, as Stronger Bookings, representing artists like No Turning Back, Trapped Under Ice and Take Offense. Martijn is working on expanding his roster and developing a new indoor festival, on which news will be out soon.


Sander Janssen is leaving Mindless Bookings to work on his new roster at Loud Noise. The former promotor of Vlamrock festival in Belgium is already expanding his roster with bands such as VOLA and Landmvrks.


Mike van den Heuvel, the new kid on the block, will be focusing on building a roster of death, core and slam bands, following his graduation at the Metal Factory. The base is already established with Herder, Dawn Of Demise and Apophys. He’s no stranger to the stages himself, fronting the death metal band Facelifter.


_____________________________________________


Loud Noise breidt uit. Maar liefst drie agenten komen de boekingsdivisie versterken.


Martijn van den Heuvel, al 19 jaar lang bekend als zanger van No Turning Back, zal zijn hardcore roster meenemen. Hij begon een aantal jaren geleden al onder de naam Stronger Bookings als agent en heeft inmiddels bands als Trapped Under Ice, Take Offense en natuurlijk No Turning Back onder zijn hoede. Martijn is al bezig om zijn roster flink uit te breiden en werkt ook aan een nieuw indoor festival, waarover later meer nieuws zal zijn.


Sander Janssen verlaat Mindless Bookings om zijn nieuwe roster op te bouwen bij Loud Noise. De voormalig promotor van het Belgische Vlamrock festival richt zich met name op nieuw en jong talent met bands als VOLA en Landmvrks.


Mike van den Heuvel, ja, Heuvel nummer 2, is de new kid on the block. Met een recent diploma van de Metal Factory op zak en vele jaren ervaring op het podium als bassist bij Devon’s Loch en als zanger van Facelifter zal hij zich nu focussen op het bouwen van een roster met death, core en slam bands, waarop Herder, Dawn of Demise en Apophys de eersten zijn.


						


X