UPCOMING TOUR II

UPCOMING TOUR II

UPCOMING TOUR II

UPCOMING TOUR II MET THE ROYAL, WASTED BULLET EN THE CHARM THE FURY VAN START OP 29 MAART 2013 IN DYNAMO EINDHOVEN

Na een eerste succesvolle Upcoming Tour die op 30 november aanstaande eindigt, staat een tweede editie alweer in de startblokken voor volgend jaar. De drie bands The Royal, Wasted Bullet en The Charm The Fury zullen de Upcoming Tour II op 29 maart 2013 aftrappen in Dynamo Eindhoven.

De concertlijst is als volgt:

29-03 Dynamo, Eindhoven

30-03 Oefenbunker, Landgraaf

05-04 Popfront, Zwolle

06-04 Willemeen, Arnhem

07-04 Baroeg, Rotterdam

12-04 013, Tilburg

13-04 Bolwerk, Sneek

19-04 Atak, Enschede

20-04 Winston, Amsterdam

03-05 Bazart, Den Haag

Bij elke show worden goodiebags weggegeven met daarin merchandise van de sponsoren Monster, MacBeth, Large, Up Magazine en Vans.

De Upcoming Tour is een nieuw initiatief, opgezet door Up Magazine en Loud Noise om jonge Nederlandse en Belgische alternatieve bands een kans te geven om veel op te treden en zo mede een basis te leggen voor hun komend succes. Drie keer per jaar zullen Up Magazine en Loud Noise de meest talentvolle rock-, emo-, metal- en punkrocktalenten van Nederland en Belgi√ę presenteren. De eerste editie van de Upcoming Tour met de bands Vienna, Want Want en Make It Count begon op 19 oktober in 013 Tilburg en eindigt 30 november in het Bolwerk te Sneek.

Meer info?

Facebook
UP Magazine X